Az emberiségmassza

 

Az emberiségmassza

 

A sejtek az élet alapkövei.
Amennyiben valamelyiknél probléma adódik, egy másik átveszi a feladatát, segít, és szolgálja az Egy, az egész túlélését, fejlődését.

Minekután nem véletlen a helyhez kötött nemzetállamok kialakulása sem. Igaz, az „anyagbasüllyedés”, a harácsolás, a hatalomakarás, a különböző állati ösztönök, és az ezek fenntartásában érdekelt hatalmi körök sok-sok bajt okozván akadályozzák az öntudatra ébredésünket.

Mindent elkövetnek az Íz-Ten-Anya Egységében, a Mindenségistenben* hívő, ám anyagi síkon elkülönülő, mások értékeit elismerő, a sajátjaikat megbecsülő csoportokból álló emberiség kialakulása ellen.
*csak gondoljunk bele, mennyi szenvedést okoztak már a történelmünk háborúi mögött megbúvó, különféle vérszomjas „igazistenek”

Ezért van a médiadiktatúrával megtámogatott, látszólag humánus jelszavakba bújtatott értékválság, másság-kultusz.
És most jött el az idő a migráció, a kultúrák keveredésének, vegyítésének bevetésére, egy „szép, színes globális világ” létrehozása érdekében.

Holott, a „színek” keveredésének következménye a kavarodás, a káosz, majd egyfajta szürke egyhangúság…, az élet ellentétje, a halál.

De tudják ezt, az immár nyíltan színre lépett háttérhatalmi erők is, csakhogy a minél nagyobb profit elérése, a harácsolás, a hatalombirtoklás általi „istenné válás” csalfa illúziója mindent felülír náluk.

Céljuk egy nemzetállamok nélküli világ, egy gerinctelen, kényük-kedvük szerint kenhető „emberiségmassza” kialakítása.

Tisztelt hölgyeim és uraim, ez történik napjainkban...

Mi pedig nézzük a TV-ben.
Csak nézzük a TV-ben?

(2016)