Vajon mi lehet az a magyar igazság?

Vajon mi lehet az a magyar igazság?

Valójában minden ember magát tekinti a „világ közepének”. Hiszen, a saját szemén, személyén, szemszögén keresztül érzékeli a körülette létező földkerekséget.
Persze, idővel rájön, hogy Isten számtalan más helyre is ültetett annak a bizonyos almának a magjából. Így hamarosan meglátja a hozzá hasonló "másokat", és az azok alkotta köröket.
Mely körök egy titokzatos tőből hajtó ágacskát fognak körbe..., de igazából ők maguk az ág. Így hát, csatlakozik az ízeihez, véreihez.
Felfedezi a gallyakat, lombokat, a szárat, a törzset, a gyökeret..., majd a fát. A Fát, melynek egyik oldalán a fényes Nap, míg a másikon a sugarait rabul ejtő, sápadt Hold delel. Végül, magába szállva felsejlik előtte a sudarán ragyogó Aranyalmával, a gyökerek mélyén székelő földi Maggal kiteljesedő Egész, az Egy.
Nagyjából ilyen utat járunk be, ilyenformán jutunk el a családtól, a nemzettől, az emberiségig. Sőt, a Mindenségen át az Egy Élő Igazistenig.
Aki végig megy ezen az úton, az előbb-utóbb rádöbben az igazságra, mely szerint káprázat az egyéni lélek. A sugárzó égi és a vonzó földi Mag nászából született, egyedi létezők vagyunk.
Akiknek, a számtalan anyagi elkülönülése ellenére egy a Magja. Avagy, minden a "másik" ellen elkövetett vétkünk ezen a közös Magon ejt sebet.
Erre a következtetésre pedig leginkább az öröklött nyelvünk, a mondáink, népmeséink, a rovásírásunk..., a mindezekból adódó életérzésünk segedelmével juthatunk.
Nos, hogyan lehetséges egy ilyen világlátás birtokábat, nacionalistává, netalán fajgyűlölővé válni?
Egyrészt, a kettő nem ugyanaz. Másrészt, a kettős természetünk miatt magától érthető dolog az anyagi kihívásokra hasonló módon válaszolni. Továbbá, közel sem mindenki megy végig ezen az "úton".
Ugyanis, ezen a létrán nem lehet büntetlenül fokokat ugrani. Nem lehet úgy haladni, hogy a létra alja nincs a földön. Magyarán, aki nem tiszteli a szüleit, nem tisztelheti az őseit,
a nemzetét..., az nem tisztelheti a "nagy embert", az emberiséget sem. Ugyanis, minden alapok nélküli nagy-nagy megvilágosodásból adódó "feltétel nélküli" szeretet illúzió és hamisság.
Nos, ezért vagyunk olyanok, amilyenek...
Ezért nem tetszik nekünk az erőltetett globalizáció..., ezért nem érezzük igazán jól magunkat ebben az álságos "újvilágba".
Az igazság az, hogy a nemzeti érzés, az összetartozás ellenében jó ideje folyó alattomos, tudatalatti áskálódások immár nyílt sisakos támadásokká váltak. Melyeknek célja, „mások”, mindennemű másság elfogadtatása mentén a saját identitásunk feladása, azaz, önmagunk megtagadása.
Ez a mesterségesen gerjesztett mételyfolyam pedig a különböző médiadiktatúrák által sugallott trendek hatása alatt lévő ifjúságot mérgezheti leginkább.
Ósdi, szégyellendő dolog a nemzet, a közösség, a család. Légy „cool”, légy menő, légy szabad, légy egyéniség! (Hacsak egy mód van rá a lehető legextrémebb formában.)
Harsogják úton-útfélen…
Magyarán, atomjaira kell bontani a társadalmat, ezáltal meg kell szüntetni a még ellenállásra, védekezésre képes szöveteit, sejtjeit is.
A várt végeredmény pedig egy a számtalan megosztottsága, „atomizáltsága” miatt gerinctelenné váló, ide-oda kenhető embermassza!
Sajnos ezt szolgálja a napjainkban kirobbant, vagy kirobbantott világjárvány is.
Amikor nem ölelhetjük meg szeretteinket, amikor nem osztozhatunk örömükben, bánatukban..., az egy embertelen világ. Ne higgyük el, hogy most már örökre így kell, hogy maradjon.
Mert a pénzhatalmi elit villámgyorsan újra fogja építeni a pénzszivattyúit, hamarosan újra fújja a "lufit".
Tegyünk érte, hogy elsőnek a magyarok ébredjenek "Hófehérke álmukból"..., mert tudjuk, nem csak az alma húsának, hanem a magjának is birtokában vagyunk.
Szóval, meggyőződésem, ez az egész agymosás nem az Isten akarata, hanem a harácsolásra szakosodott képződmények mögött megbúvó érdekcsoportoké.
Isten egészen mást akar.
Isten olyan személyeket, egyéneket szeretne, akik a közös Magunk iránt érzett felelősségüket egy harmonikus család, közösség, más népekkel együttműködni képes nemzet megteremtésében, fenntartásában juttatják kifejezésre.
Igen, ez a mi feladatunk.
Igen, ez a magyarok igazsága.
Torkán
2020.03.21